Yemek, Damak Tadının Tarihi kitabında tarihöncesi damak tadının evrimi, Antik Yunan ve Roma dünyasının damak tatları, İmparatorluk Çin’inde damak tadı ve gastronomi, Ortaçağ İslam mutfağının doğuşu, Ortaçağ Avrupa’sında yemek ve damak tadı, Rönesans’tan sonra yemek modaları, 1800’den sonra yemek yenilikleri, 19. ve 20. yüzyıllarda Fransız mutfağı, restoranın gelişimi ve gastronominin önündeki yeni ufuklara kadar pek çok konu, uzman kalemlerin ilgi çekici yazıları ve 97’si renkli, 238 görsel malzemeyle anlatılıyor.
Bu doyurucu “Güzel Kitap”ı kaçırmayın…
Orijinal Başlık : Food, The History of Taste
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 368
Ağırlık : 1375 gram
En / Boy : 20 / 25.5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : Kuşe
Dil : Türkçe
Çevirmen : Nurettin Elhüseyni
Editör : Senay Haznedaroğlu