Her yöre farklı lezzetler katar özel yemeklerine; yöre yöre tarifler vardır, kiminin köftesi kiminin ezmesi, kiminin kebapları farklı birer lezzettir Türk Mutfağı’ndan. Hoşafları, kompostoları da unutulmamıştır. Uzun kış aylarına turşu hazırlanır çoğu bölgelerimizde.
Ne kadar köklü ve zengin kültürel değerlere sahip olduğumuzu gözler önüne sermek açısından da ciddiyetle hazırladığımız bu kitap; bizlere bırakılan mirası unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak açısından mesleki bilgi ve beceri dışında da uzun araştırma ve itibalı bir çalışmanın ürünü.
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 444
Ağırlık : 1305 gram
En / Boy : 17 / 24
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : Kuşe
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Editör : Esranur Bozdemir