Birbirinden sürekli etkilenmiş ülke mutfaklarıyla Ortadoğu etkileyici bir yemek kültürüne ev sahipliği yapar. Mezeler, çorbalar, fırın yemekleri, kebaplar, salatalar ve tatlıların süslediği sofralar bu kültürün merkezinde yer alır. İran doğumlu İngiliz şef Sabrina Ghayour’a Observer Food Monthly 2014 yılı en iyi yemek kitabı ödülünü kazandıran İpek Yolu Mutfağı bu zenginliği 100 özgün tarifle sunuyor.
Tanıdık tatların hemen yanı başımızdaki muhteşem lezzetlerle olağanüstü birlikteliği sizleri bekliyor...
Orijinal Başlık : Persiana
Basım Tarihi : 10 2015
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 240
Ağırlık : 240 gram
En / Boy : 19.5 / 25.5
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Çevirmen : Meltem Savcı