Kolayca Bulabileceğiniz Malzemelerle Suşilerden Pilavlara Çorbalardan Çaylara Fotoğraflar Eşliğinde Tarifler
Ayumi’nin Mutfağı’nda yalnızca yemek tarifleri değil, o yemeklerin yenildiği topraklarda nasıl bir kültürün var olduğuna ilişkin bölümlere rastlayacaksınız. Çubukların nasıl tutulacağından, Japon lokantasında nereye oturmanız gerektiğine dair bu ilginç köşeler geleneksel Japon yemek kültürünün geçtiğimiz yıl içinde UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras listesine alınmasının nedenlerine de ışık tutacak.
“Bu kitabın mutfağınızda bir köşede yer bulması dileğiyle...”
Basım Tarihi : 8 2014
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 198
Ağırlık : 198 gram
En / Boy : 17 / 24
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : Kuşe
Dil : Türkçe