İnsana hayatı sevdiren hüzünlü öyküler.
Ece Aksoy, ağız tadına düşkünler tarafından dünyanın hemen her yerinde tanınan bir aşçı olmasının yanı sıra son derece güçlü bir öykücü. Onun öyküleri, Sait Faik’ten başlayıp Nezihe Meriç’e, Tomris Uyar’a uzanan pırlanta yontuculuğu geleneğinin bir devamı. Rengiyle, kokusuyla, en incelikli dokunuşlarıyla, az konuşan çok şey anlatan öyküler. Aksoy, insanlar arasında o havada kalıveren, adı konamayan anları, yalnızlığı, ama her halükârda toprağa, bitkiye, bütün canlılara olan bitmez tükenmez hayranlığı anlatıyor öykülerinde. Ece Aksoy, belki hayatının öykülere kadar gelen 50 yılına bir saygı duruşu olarak; belki tat ve kokuyla öykü anlatma gücüne güvenerek her öyküye bir yemek tarifi sızdırıvermiş. Velhasıl duyulara, duygulara, akla şifa öyküler.
Basım Tarihi : 6 2017
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 208
Ağırlık : 208 gram
En / Boy : 13.5 / 19.5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe