Akdeniz’den Kaliforniya’ya
Akdeniz ve Kaliforniya bölgeleri, coğrafi açıdan birbirlerine uzak olmalarına karşın mutfak kültürü açısından benzerlikler taşıyor. Her ikisinde de, yerel yetişen taze ürünleri kullanan, sağlıklı ve hazırlaması basit yemekleri tercih eden ortak bir yaşam felsefesinin etkisini görmek mümkün.
Jale Balcı ve Hande Çilek’in hazırladıkları Tadında Yolculuk, bizi bu iki mutfağın lezzetlerini buluşturan bir yolculuğa davet ediyor.
Basım Tarihi : 11 2019
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 256
Ağırlık : 256 gram
En / Boy : 20 / 26
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe