Merhaba, ben Mutfak Cadısı!
İlk kitabımda sana aşçılık serüvenimi anlatmıştım; yemek yapmaya nasıl merak sardığımı, ustalarımı, onlardan öğrendiğim yemek tariflerini aktarmıştım.
Şimdi bu kitabımda yaz tatilinde neler yaptığımı, dondurmadan başlayarak öğrendiğim tarifleri, yazın sonlarına doğru kışa nasıl hazırlandığımı anlatıyorum.
Elbette sadece yemeklerden değil, özellikle tatil arkadaşım Ateş’le oynadığımız oyunlardan, başımıza gelenlerden de bahsettim. Ben çok eğlendim. Umarım sen de okurken hem eğlenecek hem gerek geleneksel, gerekse adını az duyduğun yemek tarifleri öğreneceksin.
Dondurma ve sorbe tariflerine özellikle dikkatini çekerim. Hadi, iş başına!
Basım Tarihi : 6 2019
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 96
Ağırlık : 96 gram
En / Boy : 20.5 / 24.5
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Editör : Ahu Ayan