Sevgili Nuran,Lezzet, kalite ve ekonomik olmasi içi en dogru mevsim ürünleri tarifleriyle hazirlanmis olan bu kitap besin degerlerinin dogru kullanilmasi, pratik uygulamalar ve özellikle saglikli bilgilerin paylasilmasi ile çok faydali olmustur. Tariflerde detayli verilen ölçülerle, lezzetli yemeklerin hem evde hem de profesyonel mutfaklarda kolaylikla hazirlanabilir olmasi farkli bir katki saglamistir. Sonsuz Sevgilerimle Maximilian J. W. Thomae (Executive Chef)Mevsiminde ve tazeliginde saglikli bir yemek pisirebilmek aslinda her asçinin rüyasidir; kokusu ve rengi muhtesem ötesindedir. Babaannemin sofrasinin o lezzetli yemeklerini aslinda çocukluk günlerimden hatirliyorum. O güzel yillarda her sey zamanindaydi. Domatesi kis ayinda sofrada gördügümde çok heyecanlanmistim fakat tadina baktigimda o kadar da lezzetli gelmemisti bana. Hatta yazin hazirlanan domates konserveleri daha lezzetli gelmisti. Tabi yillar geçti üzerinden...Mutfak sanatçisi olduktan sonra, lezzet ve tat katmak için çaba o gün aklima gelmisti. Fakat dogru zaman ve biraz da el beceriniz, lezzetli ve saglikli yiyecegi pisirebilmeniz için en uygun zamandir aslinda. Levent Karahan (Executive Chef)