1000 TL Üzeri Kitap Alışverişlerinizde Kargo Bedava. Stoktaki Ürünler Aynı Gün Kargoya Verilir
Menü
Giriş
Şifremi Unuttum
Sepetim

Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı

.
Stokta Miktarı 0
%30
450,00 TL
315,00 TL
Sepete Ekle
Hemen Al
23.11.2024 tarihine kadar kargoda
Ürün Tanıtımı

Ayvalık’a yolunuz düştüğünde, yaz olsun kış olsun, her zaman birbirinden lezzetli otlar bulabilmeniz mümkündür. Belki de adını yeni duymuş olacağınız istifno, deniz börülcesi, susamotu, radika/hindiba, yaban ıspanağı, muhliye, ebegümeci, kuzukulağı, ısırganotu, cibes, hardalotu, yaban sarımsağı, akkız/şevketi bostan, turpotu, yaban kerevizi, kazayağı, arapsaçı/rezene, leylekgagası, zoho gibi nice otlar...Bu otlar nerede, hangi mevsimde yetişir, hangi yemeklerde kullanılır ve nelere faydalıdırlar? Pişirilirken dikkat edilmesi gereken esaslar nelerdir? Hangi et hangi yemeğe yakışır? Hangi balık hangi mevsimde bulunur?Pınar Atay Başol’a dedesinden miras kalan tarifler, annesi Afet Atay’ın da katkısıyla bu kitapta toplandı. Ege yöresine özgü, hem sağlıklı hem de hafif tariflerden oluşan Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı, Ayvalık’a özgü hafif, sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleriyle dolu...

Özellikler

Basım Tarihi : 7 2010

Baskı Sayısı : 2

Sayfa Sayısı : 253

Ağırlık : 776 gram

En / Boy : 22 / 21

Cilt Tipi : Ciltsiz

Kağıt Tipi : Kuşe

Basım Yeri : Türkiye - İstanbul

Dil : Türkçe

Katkıda Bulunanlar

Editör : Rana Alpöz

Benzer Ürünler
Son İncelenenler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.