Ot Salataları... Etli - Etsiz Ot ve Sebze Yemekleri... Giritli Türklerce sık kullanılan, ülkemizde az tanınan otlar ve sebzeler hakkında bilgiler... Şerife Tunçgenç, 1924'de Girit'ten İzmir'e göç eden Hanyalı bir ailenin kızı olarak 55 yıl boyunca bu yemek tariflerini kendi mutfağında uyguladı. Mustafa Tunçgenç bu tarifleri derledi ve kullanılan otlar hakkındaki özgün bilgilerin oluşturulmasını sağladı. Bu enfes zeytinyağlı ot ve sebze yemekleri ile sofranızda renk ve lezzet cümbüşü yaratırken beslenme uzmanlarının önerdiği sağlıklı yaşam reçetelerini de keyifle uygulamış olacaksınız.
Basım Tarihi : 1 2017
Baskı Sayısı : 9
Sayfa Sayısı : 124
Ağırlık : 364 gram
En / Boy : 16.5 / 22
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : Kuşe
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Editör : Ruken Kızıler