Ünlü mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı
Müge Nebioğlu’dan zeytin ağacı ve zeytinyağının öyküsü…
Bu kitapta 4000 yıllık öyküsü olan zeytin meyvesinin ve zeytinyağı
üretiminin ilginç ve öğretici serüvenine tanık oluyoruz.
Renkli fotoğraflar eşliğinde zeytin üretimi, zeytinyağının işlenmesi,
üretim sonrası saklanması ve depolanması bilgileri, zeytinyağı tadım
rehberi eşliğinde veriliyor.
Jale Balcı’dan zeytinyağıyla hazırlanan özel tariflerin de yer aldığı
kitapta, ayrıca zeytinyağının sağlığa yararıyla ilgili bilgiler de
bulacaksınız. Son bölümde ise butik zeytinyağı üreticilerinin konuyla
ilgili sorulara verdikleri yanıtlar yer alıyor.
İki uzman tarafından hazırlanan Zeytinyağı kitabı, hem üreticilerin hem
de tüketicilerin vazgeçilmez rehberi, damak tadı meraklıları için özel bir
başvuru kitabı olacak.
Kağıt Cinsi | Kuşe |
---|
Baskı Sayısı | 1. Baskı |
---|
Basım Yılı | 2022 |
---|
Sayfa Sayısı | 284 |
---|
Kapak Türü | Karton Kapak |
---|