Deh-Ta Hsiung, Çin mutfağı ile ilgili bir ömürlük bilgisini, başarılı bir şekilde evde en sevdiğiniz yemekleri yapabilmeniz için sizlerle paylaşıyor. Tek bir basit yemekten, detaylı ve görkemli bir şölene kadar... Açıkçası, mükemmeliği yaratan ele geçirilmesi zor sırları açığa vuruyor.Bu kitap, otantik Çin restoran mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeniz için gerekli her aşamayı size gösteriyor.Deh-Ta Hsiung, İngiltere’deki en önde gelen Çin mutfağı otoritesidir.Şu ana kadar yemekle ilgili bir düzineden fazla basılmış kitabın yazarıdır.Aynı zamanda dünyaca tanınan bir eğitmendir. Londra’daki Ken Lo Çin Mutfağı Okulu’nda ve İngiltere, Fransa, İrlanda, Finlandiya, hatta Hindistan’a kadar birçok yemek okulunda da sürekli olarak eğitimler vermiştir.
Basım Tarihi : 3 2008
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 192
Ağırlık : 559 gram
En / Boy : 15 / 23.5
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : Kuşe
Basım Yeri : Türkiye - Ankara
Dil : Türkçe
Çevirmen : Gökhan Eryavuz