1000 TL Üzeri Kitap Alışverişlerinizde Kargo Bedava. Stoktaki Ürünler Aynı Gün Kargoya Verilir
Menü
Giriş
Şifremi Unuttum
Sepetim

Bir Kafe-Restoran Açsam

Elma Yayınevi Barkod : 9786055286538
.
Stokta Miktarı 0
%25
15,74 TL
11,81 TL
Sepete Ekle
Hemen Al
Ürün Tanıtımı

Elma Yayınevi, bu yaz ellerden düşmeyecek yepyeni bir seri hazırladı! Hayaller Serisi’nin ikinci kitabı Bir Kafe-Restoran Açsam, “Bir gün kendi mekânımı açacağım” diyenlere o günün geldiğini hatırlatıyor!

Yepyeni bir başlangıç yapma hayali kuranlar için rehber niteliğinde hazırlanan Hayaller Serisi kitaplarının ikincisi olan Bir Kafe-Restoran Açsam, hemen öncesinde raflarda yerini alan serinin ilk kitabı Organik Tarım ile birlikte bu yazın en çok okunan kitaplarından biri olacak.

Mutfaktaki ustalığını daha geniş kitlelere duyurmak isteyenlerin; insanları mutlu etmeyi, onlarla vakit geçirmeyi ve bir yandan da kendi işinin patronu olmayı arzu edenlerin işi: Kafe-Restoran İşletmeciliği.

Ülkemizde kendi mekânını açmak isteyenlerin sayısı azımsanamayacak kadar fazla. İşin kötüsü, bu işe soyunan her 10 kişiden 9’u birinci yılın sonunda hayaliyle vedalaşıyor. İyi tarafı ise, başarılı işletmecilerle olduğu kadar hayalinden erken vazgeçmek zorunda kalmış acemilerle ve danışmanlarla görüşülerek hazırlanan Bir Kafe-Restoran Açsam raflardaki yerini aldı.

Peki, girişimciliğini bilgiyle desteklemekte ve bu işte başarılı olmakta kararlı işletmeci adayları bu kitapta neler bulacaklar? Kafe-restoran işletmeciliği konusunda merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını.

Nereden başlayalım? İyi Bir Plan Riskleri Azaltır.
Yer ve konsept nasıl belirlenir?
Mutfağın ve menünün oluşturulmasındaki incelikler neler?
Bu İşin maliyeti ne olur?
Yasal prosedürler neler?
İşin incelikleri nerede saklı?
Tanıtım konusunda neler yapılabilir

Özellikler

Basım Tarihi : 7 2014

Baskı Sayısı : 1

Sayfa Sayısı : 128

Ağırlık : 128 gram

En / Boy : 13.5 / 21

Cilt Tipi : Ciltli

Kağıt Tipi : Kuşe

Dil : Türkçe

Katkıda Bulunanlar
Benzer Ürünler
Son İncelenenler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.