300’den fazla Balık ve Kabuklu Deniz Ürünü tarifini1500 adet renkli fotoğrafla kolayca hazırlayabileceksiniz.Yağ oranları düşük, protein, mineral ve vitamin miktarları yüksek olan balık ve diğer deniz ürünleri, bu kitaptaki tariflerle leziz mönülerin vazgeçilmezleri olacaklar.Bu tariflerle karidesi kızartıp ağırlaştırmaktan, balıkları ise fazla pişirerek enfes lezzetlerini unlu soslarla gizlemekten kurtulacaksınız. Ve tadı damağınızda kalacak bir balık ya da deniz ürünü yemeğini yarım saatten az sürede servis etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.
Orijinal Başlık : Fihs Shellfish
Basım Tarihi : 1 2009
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 512
Ağırlık : 1447 gram
En / Boy : 17.5 / 23
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : Kuşe
Dil : Türkçe
Çevirmen : Volkan Yalçıntoklu
Editör : Ruken Kızıler
Editör : Joy Wotton