Monika Aschl deneyimli bir biyolog, aynı zamanda değişik baharat ve otların şifa kuvvetleri üzerine uzmandır. Bu kitapta 38 şifalı ot ve baharat tanıtılıyor. Her bir baharatın yetiştirilmesi, hasadı ve muhafaza edilmesi üzerine bilgi veriliyor. Daha sonra da bu baharatlarla pişirebileceğiniz yemek tarifleri veriliyor. Baharatlar ve şifalı otların hastalıkları nasıl tedavi ettiğini ve vücudu nasıl kuvvetlendirdiğini öğreneceksiniz. Elinizin altındaki malzemelerle nasıl etkili ilaçlar ve ruh hâlinizi düzeltecek lezzetli yemekler yapabileceğinizi göreceksiniz. Zamanla unutulmuş pek çok baharat bitkisini A’dan Z’ye hatırlayarak bunlardan şifalı olanları yemeklerinizde kullanmaya başlayacaksınız. Aynı zamanda hem damak zevkinizi hem de sağlığınızı korumaya gösterdiğimiz heyecanla oluşturulmuş bir kitap.
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 240
Ağırlık : 334 gram
En / Boy : 15.5 / 22
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Çevirmen : Belgin Karakoç Çobanoğlu