Türkiye, İtalya, Fransa, Fas, İspanya, Yunanistan ve Mısır gibi sıcak ülkelerin zengin mutfağında, 1400 renkli resimle sunulan lezzetli bir gezi. - Akdeniz kıyılarında bulunan sıcak ülkelerden 400’den fazla lezzetli yemek tarifi. - Tatlı ve tuzlu, geleneksel ve modern tarifleri içeren bu koleksiyon, güneşli Akdeniz ülkelerinin kültürünü ve mutfağını simgeleyen çeşni ve renklerle zenginleştirildi. - Geleneksel malzemeleri ve pişirme tekniklerini kullanarak yapılan çorbalar, mezeler, etli yemekler, sebze yemekleri, salatalar, tavuk ve balıkların yer aldığı değişik ve leziz tarifler. - Otantik risotto tariflerinden zeytinli ekmeğe, ağzınızı sulandıracak tatlı ve hamur işlerinden, bakliyat ve tahıllara kadar çeşitli tarifler. - Her tarifin adım adım resimlerle açıklandığı, içindeki malzemelerin rahatça bulunabildiği, yemek yapmaya meraklı herkesin kolayca yapabileceği tariflerden oluşan bir koleksiyon.
Orijinal Başlık : Mediterranean Food and Cooking
Basım Tarihi : 7 2014
Baskı Sayısı : 3
Sayfa Sayısı : 512
Ağırlık : 1430 gram
En / Boy : 17.5 / 22.5
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Tipi : Kuşe
Dil : Türkçe
Editör : Linda Fraser
Editör : Nevin Avan Özdemir
Çevirmen : Sinan Ezber