Provence lezzetleri, Fransız Rivierası’nın karşı konulmaz manzaraları ve tüm bu güzellikler içinde Picasso’nun yaşamıyla iç içe geçmiş hikâyeler...
Picasso ve Aşçısı güçlü bir ruhu olan; tutkunun, aşkın, müthiş lezzetlerin, dokunaklı hikâyeler kadar karmaşık ilişkilerin iç içe geçtiği nefis bir üç katmanlı romandır.
Nadir bulunan, sürükleyici ve gizemli...
Picasso ve Aşçısı paylaşmak istemediğiniz bir tabak gibi damakta patlayan tatları ve denenmemiş lezzetleriyle yuttuktan sonra bile unutulmayacak hazlar barındırıyor.
Orijinal Başlık : Cooking For Picasso
Basım Tarihi : 10 2018
Baskı Sayısı : 2
Sayfa Sayısı : 448
Ağırlık : 448 gram
En / Boy : 13.5 / 21.5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Çevirmen : Eser Ulun