➻ Buz neden suyun üstünde batmadan durur? Tenceredeki yemek kaynamaya başladığında ne olur? Neden demir ısınır da, tahta ısınmaz? Mikrodalga fırın nasıl çalışır?
➻ Bilim ve Mutfak bu ve benzeri sorulara cevap vermekle kalmıyor, aynı zamanda bir yemek kitabı ve küçük bir bilim rehberi niteliğinde.
➻ Bilim ve Mutfak, bütün bir gün boyunca, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tutulan bir günlüktür.
➻ 16 basit yemek tarifi, anlaşılması kolay biçimde fizik, kimya, biyoloji ve geometri alanından örneklerle destekleniyor.
İyi okumalar ve afiyet olsun!
Orijinal Başlık : Scienza e Cucina
Basım Tarihi : 6 2014
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 40
Ağırlık : 40 gram
En / Boy : 21 / 29.5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : Şamua
Dil : Türkçe
Çevirmen : Filiz Özdem